به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان صبح سه شنبه ششم شهریور 1403 در آیین تکریم و معارفه وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که « باید چهارچوب را طوری طراحی کنید که خدمت به مردم در آن شکل بگیرد» افزود: امیدوارم مجموعه پزشکی، پرستاری و ارایه خدمات طوری باشد که دست به دست هم دهیم و رضایت مردم را جلب کنیم.

وی تاکید کرد: موظفیم کسانی را ببینیم که در این جامعه دیده نمی‌شوند، باید به فکر کسانی باشیم که علمش را ندارند و وقتی گرفتار می‌شوند نمی‌دانند کجا باید بروند.

وی گفت: باید صدای بی صدایان باشیم و چشم کسانی باشیم که چشمی آنان را نمی‌بیند.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: کشور را قرار نیست کارخانه ها درست کنند آدم‌ها درست می‌کنند این آدم‌ها هستند که کارخانه ها، صنعت و امنیت و همه چیز را درست می‌کنند. اگر به نخبگان، دانشمندان و اساتیدمان احترام نگذاریم، امکان ندارد مملکت را به جایی برسانیم که باید برسد.

وی گفت: کسی که در این مملکت نخبه و عالم است، باید درد مردم درد او بشود ولی باید ما هم بدانیم که این آدم دارد برای این مملکت و این مردم کار می‌کند نه اینکه آن‌ها را فراری بدهیم و به آن‌ها امر و نهی بکنیم.

وی اظهار کرد: از همه مسئولان درخواست می کنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب های علمی و با شاخص هایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.

پزشکیان با بیان این‌که «من رییس جمهور شدم و خیال نمی‌کنم کسی شدم هنوز هم احترام اساتید را حفظ می کنم و تصور نمی کنم عددی شدم که برای کسی قیافه بگیرم» افزود: همچنان به بزرگان احترام می‌گذارم و قدر آن‌ها را خواهم دانست و اگر این عزیزان  به ما کمک کنند می توانیم کاری انجام دهیم.  هر مدیری سر کار آمد نباید تصور کند که  کسی شده است. ما وظیفه داریم که احترام اساتید و بزرگان را  تا آخر حفظ کنیم و به پیشکسوتان و بزرگان  بی‌احترامی نکنیم.

وی تاکید کرد: باور داریم که می‌توانیم مشکل این مملکت را حل کنیم، اگر اراده کنیم می‌توانیم از بحران خارج شویم و راه آنرا پیدا خواهیم کرد. ما با نخبگانی سر و کار داریم که نشدن برای آنان معنا ندارد. امیدوارم که با کمک شما و حضور بزرگان و پشتیبانی که وجود دارد، چهارچوب قانونی در ارتباط با منابع شکل بگیرد و امیدواریم وزارت بهداشت آنرا اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: حرف درست را یکبار باید زد، قرار نیست دائم راه عوض شود و مسیرهایی را دنبال کنیم که غلط است.

انتهای پیام